Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea e în campanie! Pentru ea sau pentru Diaconescu?

Acum, liderul PMP a ajuns în nordul țării, tot fără Diaconescu.

Astfel, Elena Udrea alimentează zvonurile care o dau pe ea drept candidatul adevărat al partidului susținut de președintele Traian Băsescu, iar Diaconescu ar fi, conform unor informații, doar ”un iepure”.

La Baia Mare, Elena Udrea n-a ratat ocazia de a critica guvernarea Ponta.

”Creșterea taxelor și impozitelor ori introducerea altora noi afectează companiile și împiedică crearea de locuri de muncă. Guvernul Ponta a fost și rămâne un adversar al mediului de afaceri. Această constatare dureroasă am putut să o fac astăzi şi la fabrica de vitralii Drupanel din Baia Mare, o companie care acum reușește să exporte doar 50% din ceea ce exporta în perioada guvernării Boc. Din fericire, conducerea firmei a făcut eforturi pentru menţinerea activităţii şi păstrarea locurilor de muncă deja existente. E clar că e nevoie de o guvernare de dreapta pentru a reporni motoarele economiei. Orice afacere care încorporează inteligență și imaginație ar trebui ajutată masiv prin politici guvernamentale.

Tot astăzi am mers şi la căminul pentru persoane vârstnice din Baia Sprie. Îmi doresc ca venirea mea să încurajeze comunitatea locală și autoritățile publice să facă mai mult pentru acest cămin. Societatea nu trebuie să-i uite pe vârstnicii care au rămas fără familii și să considere că și-a făcut datoria prin simpla existență a acestor instituții. Le datorăm respect acestor oameni și de aceea e nevoie de mai multe fonduri şi de mai multă atenție.”, a scris Udrea pe o rețea de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.