Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea face DEZVĂLUIRI despre Crin Antonescu / VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Deputata Elena Udrea face dezvăluiri incendiare despre fostul şef al Senatului, Crin Antonescu, unul dintre cei mai mari duşmani ai lui Traian Băsescu. Crin Antonescu a fugit din ţară de frica întrebărilor, spune Elena Udrea, care mai spune că fostul lider PNL a plecat din ţară ca să nu dea socoteală pentru ,,prieteniile neprincipiale pe care le-a avut şi pentru apartamentul în care locuieşte".

Citeşte şi: Un artist celebru a murit în condiţii suspecte: A decedat pe stradă / VIDEO

"Mi-e dor de vremurile în care mă certam cu Crin Antonescu, fie şi pentru un loc la coafor. Deşi este un personaj foarte carismatic şi un foarte bun orator, Crin Antonescu a eşuat în politică din cauza egoului foarte mare şi a laşităţii. A ţinut să-l suspende pe Traian Băsescu în 2012 doar pentru că nu mai avea răbdare doi ani. Şi acesta a fost începutul sfârşitului pentru el. Apoi, este vinovat de ascensiunea lui Klaus Iohannis. Dacă nu şi-ar fi dat, din fudulie, demisia după europarlamentarele din 2014, din fruntea PNL, Sistemul nu şi-ar fi subordonat partidul şi nu am fi avut astăzi un ficus la Cotroceni.

Citeşte şi: Băsescu o dă de gol pe Kovesi: Confirmă că avea o relaţie cu Ghiţă, iar Coldea e implicat și el

De frica întrebărilor la care ar fi putut fi luat pentru prieteniile neprincipiale pe care le-a avut şi pentru apartamentul în care locuieşte, a fugit din ţară, s-a refugiat cu soţia la Bruxelles, într-un moment în care România are nevoie de politicieni curajoşi, care să nu fie subordonaţi Sistemului. De aceea, Crin Antonescu este cel de-al patrulea bărbat din cei zece la care mă refer în sloganul meu "O femeie cât 10 bărbaţi".", a tunat Udrea pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.