Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea face noi DEZVĂLUIRI: Un nou ABUZ în Dosarul Gala Bute

Elena Udrea e în al doilea mandat de arestare preventivă în Dosarul Gala Bute! Până pe 24 aprilie are mandat Udrea, care însă poate ieși mâine după gratii, când se judecă o contestație de-a sa. Udrea face noi dezvăluiri din dosarul său și spune că procurorii au făcut abuzuri.

Citește și: Povestea genții negre cu 900.000 de euro pe care ar fi primit-o Elena Udrea

”Cum s-a născut „lotul Udrea” – un nou abuz în dosarul „Gala Bute”

Mâine, Înalta Curte va analiza contestaţia depusă de avocaţii Elenei Udrea privitoare la prelungirea cu 30 de zile a arestării preventive. Dar nu va face numai asta, ci va analiza şi contestaţiile celorlalţi suspecţi din dosar, fie ei în arest la domiciliu (cei care au declarat împotriva lui Udrea) sau preventiv (cei care au refuzat. Scopul unirii acestor cauze a fost ca „Udrea să fie băgată la grămadă” şi să nu se mai poată discerne între cauzele distincte. Avem însă încredere că judecătorii vor analiza fiecare speţă în parte.

Citește și: Cum a incurcat Udrea darea de mita in dosarul Lucinschi - Pricop

Spunem că a existat un abuz nu neapărat asupra Elenei Udrea, cât asupra celorlalţi – deşi li se prelungise cu numai o săptămână înainte mandatul de arestare, acestora li s-a cerut un nou mandat pentru alte 30 de zile. Adică, la distanţă de 8 zile li s-a prelungit arestarea pentru 60 de zile. E o gravă scăpare legislativă că nu se precizează momentul în care procurorii pot cere prelungirea mandatului şi că aceştia nu trebuie să justifice măsurile care s-au luat între timp pentru soluţionarea cauzelor.

Şi toate astea pentru a se construi „lotul Udrea” şi a complica până peste măsură aceste şedinţe ale ÎCCJ.”, e mesajul din spatele gratiilor transmis de Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.