Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea 'îi toarnă' pe Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi Gabriel Oprea: Cum și-ar fi aranjat procesele cu judecătorii

Inquam Photos / George Calin
dragnea tariceanu psd

Dezvăluirile lui Victor Ponta făcute în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO au încins opinia publică, dar şi lumea politică. Fostul premier a spus că Liviu Dragnea a făcut pact cu 'sistemul', dar a anunţat şi că TellDrum este firma liderului PSD, chiar dacă acesta neagă cu înverşunare acest lucru. În apărarea lui Ponta sare şi Elena Udrea care merge mai departe şi spune că nu doar Dragnea, ci şi Călin Popescu Tăriceanu, dar şi Gabriel Oprea ar fi făcut pace cu acelaşi 'sistem'. Dezvăluirile lui Udrea o 'lovesc' şi pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citește și: Toți utilizatorii români de Facebook și WhatsApp sunt vizați! Nu trebuie să deschideți acest mesaj

"E deja o certitudine, sustinuta si de declaratia recenta a lui Victor Ponta, ca Liviu Dragnea s-a inteles cu Sistemul ca el si familia lui sa scape de orice acuzatii, adevarate sau nu, dand la schimb blocarea oricaror actiuni ale Guvernului si Parlamentului de stopare a abuzurilor facute de Sistem. Am auzit in ultimul timp ca Dragnea, Tariceanu si Oprea au ajuns la acelasi complet de judecata, pentru ca Sistemul controleaza astfel cursul dosarelor lor si le promite ca ii scapa de acuzatiile, multe evident abuzive chiar si pentru necunoscatori, daca fac si ei anumite lucruri la schimb.

Citește și: Noroc de milioane! Cine este politicianul român care a câștigat la Loto 2,6 milioane euro

Dupa ce al doilea dosar al meu, facut de acelasi procuror din Gala Bute, Bulancea, foarte apropiat de Kovesi, a ajuns la acelasi complet de judecata care tocmai ma condamnase in Gala Bute, sunt convinsa ca nu exista niciun fel de distributie aleatorie a dosarelor. Sunt convinsa ca dosarele sunt dirijate catre complete controlate de catre Sistem, sub formula "campului tactic", iar solutiile sunt astfel la comanda: de achitare ori de condamnare! Judecatorii din aceste complete sunt parte a Sistemului!

Citește și: Scandal de corupție la nivel internațional! Un ministru deja arestat

Faptul ca prin pensionarea unui judecator din completul minune la care au picat cei trei, dosarele lor se reiau si deci judecata se tergiverseaza, este o dovada ca informatia despre intelegerea dintre Dragnea si Sistem este reala. Doar ca eu cred ca cei trei sunt pacaliti ca sa fie folositi. Sunt mintiti ca Sistemul ii va scapa de acuzatiile pe care tot el li le-a inventat, pentru ca modificarile la legislatia penala sa nu se intample, Kovesi sa ramana in functie, justitia sa fie pe mai departe folosita de Sistem ca sa isi poata continua abuzurile", a tunat Udrea pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.