Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea l-a convins pe Traian Băsescu: Ce au ajuns să facă amândoi

basescu udrea

Elena Udrea şi Traian Băsescu au fost ani la rândul 'braţ la braţ' în politică. Acum, fosta blondă de la Cotroceni s-a retras din politică, dar se pare câ gândeşte la fel ca Traian Băsescu. Cel puţin asta se înţelege din ultimele mesaje ale celor doi de pe facebook.

În urmă cu două ore, Elena Udrea laudă demersul Bisericii Ortodoxe Române care a transmis un comunicat de presă după protestele de stradă din ultimele zile.

Alte detalii aici: Patriarhia Română trage un semnal de ALARMĂ pe tema anticorupției

" Patriarhul Daniel da relevanta BOR exprimand un punct de vedere asteptat si necesar pentru un popor declarat religios, intr-un moment de invrajbire nemaintalnita a societatii. In sfarsit, Biserica face ceea ce este menirea ei sa faca: aduce aminte oamenilor ca salvarea individuala si a unui popor vine prin Iubirea fata de Dumnezeu si fata de aproape si, ca rugaciunea este necesara pentru a opri Raul care ne cuprinde atunci cand ni se slabeste credinta si pentru a ne aduce pacea, bunastarea, sanatatea si dragostea pe care cu totii ni le dorim. Doamne, ajuta!", a scris Udrea pe facebook.

Şi Traian Băsescu a avut o postare asemănătoare în care era de acord cu poziţia Bisericii. "Pe mine m-a impresionat îndemnul dar şi conţinutul şi corectitudinea comunicatului Patriarhiei şi l-am preluat mai jos.", a scris Băsescu, dar ulterior a şters-o. Udrea şi Băsescu au fost surprinşi noaptea trecută la un pahar de vin, semn că relaţia dintre cei doi rămâne la fel de strânsă.

Detalii aici: România FIERBE, Traian Băsescu și Elena Udrea 'protestează'...la un pahar cu vin / FOTO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.