Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea la PRU

Elena Udrea Sulina

Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU. Moare de grija capitalului românesc. Firmele lui de IT încep să fie tăiate de pe lista abonaților la contracte cu statul și, cine știe, curând poate chiar anchetate pentru modul în care și-au obținut contractele.

De fapt, Ghiță are nevoie de imunitate parlamentară. De un an de zile, toate cererile DNA de arestare și unele de începere a urmăririi penale au fost respinse de Parlament. Mai simplu zis: ești parlamentar, scapi de arest preventiv. E deja regulă.

Discursul despre moartea capitalului românesc și manevrele capitalului străin de a "curăța" piața l-am mai auzit și la alți politicieni. Întâmplător sau nu, toți cu probleme în justiție. De exemplu, Elena Udrea.

Citiți și: Sebastian Ghiță dă cărțile pe față: De ce s-a înscris în PRU

Udrea are și ea mai multe dosare la DNA, unele trimise deja în instanță. Cursul lor nu mai poate fi oprit. Cu toate astea, nimeni nu poate garanta că alte cereri de arestare sau începere a urmăririi penale nu vor veni în viitor. Și Udrea are nevoie de imunitate parlamentară.

Udrea nu are nici ea prea multe variante. PMP? Hm. Puțin probabil. Printre motivele pentru care PMP a ratat pragul de 5% la alegerile locale se află și asocierea cu Elena Udrea, fost lider al acestui partid până de curând.

Candidat independent într-o circumscripție mai prietenoasă (de exemplu, Neamț)? Multă bătaie de cap, cu șanse de succes incerte.

De ce nu ar merge și Udrea la PRU, acolo unde astăzi se înghesuie tot mai mulți parlamentari, unii de la PSD, alții chiar de la PMP, mulți dintre ei cu probleme în justiție?

PRU pare a deveni o barcă de salvare în această toamnă pentru mulți din cei izgoniți din partidele care i-au consacrat.

Se zice că însuși Victor Ponta e așteptat.

Udrea și Ponta în același partid, de ce ar fi atât de incredibil?

Ultima oară când s-au văzut, Udrea încerca să-l convingă pe Ponta să o accepte pe Kovesi șefă la DNA. Ponta i-a spus atunci că șefa DNA o va aresta inclusiv pe ea. Și a avut dreptate.

Poate că Udrea ar trebui să-l asculte măcar acum pe Ponta. PRU e salvarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.