Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea le-a promis angajaţilor disponibilizați de la Oltchim că va rezolva problema salariilor

udrea
În afară de circul pus la cale de premierul Ponta, nimic nu s-a mai întâmplat la combinatul  de la Oltchim, a afirmat prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, aflată la o întâlnire cu angajaţi disponibilizaţi de la combinatul din Râmnicu Vâlcea. Candidatul PMP a mai spus că în calitate de preşedinte va rezolva problema salariilor compensatorii care nu au fost încasate de disponibilizaţi de doi ani.
”Noi o să facem adrese către Primul ministru, Ministerul Economiei, Ministerul Finanțelor, Ministerul Muncii. Trebuie să ne spună exact care este planul. Ne-am săturat să ne tot spună vin investitorii la Oltchim. N-a venit nimeni. În afară de circul pe care l-am văzut, în rest nu se întâmplă nimic în mod real aici. Trebuie să găsim soluții nu doar pentru Oltchim, ci, în principal, pentru oamenii care și-au pierdut locul de muncă. Ca Preşedinte, voi găsi o soluţie pentru aceste probleme”, a declarat candidatul PMP.
Unul dintre participanţii la discuţie a spus că nu doar că nu şi-au primit salariile compensatorii, dar acestea au fost impozitate.
”Acest Guvern și-a bătut joc de noi. Când ne-au disponibilizat, ar fi trebuit să primim nişte salarii compensatorii. Intrăm în al doilea an în care nu ne-am primit banii. În plus, ei au fost impozitaţi ca şi cum i-am fi primit”, a declarat unul dintre muncitorii disponibilizați, precizând că în această situație se află circa 900 de persoane.
”Vă rog să nu ne uitați. Suntem foarte amărâți, suntem cotropiți de ciuma roșie aici. Nici măcar o fabrică de pungi nu s-a făcut. Noroc că avem neamuri prin străinătate și ne trimit câte 50 de euro”, a declarat un alt fost angajat al Oltchim.
La o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PMP din judeţul Vâlcea, Elena Udrea a discutat despre cazul căpuşării Romsilva în care sunt implicaţi socrul premierului, Ilie Sârbu, şi Viore Hrebenciuc.
”Suprafața a 5 județe, aproape o treime din Transilvania, a fost retrocedată ilegal de către PSD, de către Hrebenciuc, Ilie Sârbu şi Ioan Adam. 90.000 de hectare de pădure au ajuns, în mod ilegal, pe mâna unora care vor exploata masa lemnoasă. Este o crimă. Aurul verde dispare din cauza corupției și a modului în care oameni importanți din PSD înțeleg să administreze averea României”, a declarat Elena Udrea.
Prezidenţiabilul PMP a afirmat că va propune dizolvarea Parlamentului şi o nouă clasă politică.

”Ca Președinte, propun dizolvarea Parlamentului, un Guvern nou, un Parlament nou, o clasă politică nouă. Aceasta este propunerea pe care eu o fac și cred că este șansa României după 25 de ani de a porni mai departe pe un drum nou”, a concluzionat președintele PMP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.