Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, prima reacţie după dezvăluirile despre vizita la Paris

udrea

Elena Udrea a reacţionat la acuzaţiile că ar fi petrecut un weekend la Paris alături de şefa DIICOT. Candidatul PMP nu respinge acuzaţiile, dar nu vede nimic în neregulă cu gestul său. Udrea atacă virulent serviciile de informatii. Mai mult, Udrea susţine că va da în judecată hotelul care a furnizat notele de plată.

Vezi şi: BOMBĂ: Elena Udrea, cu șeful DIICOT în Paris

"Am văzut pe un blog creat special pentru acest scop fotografii care mă arată într-un weekend în afara ţării, într-o capitală europeană. Sunt cu două femei pe care le cunosc de ani de zile. Pe una o cunosc de 20 de ani. Avem o relaţie de prietenie şi nu văd nimic vinovat în a fi cu o pietenă. Cealaltă este o femeie de vârstă mea, procuror, pe care o cunosc de 5 ani, am fost colege în Guvern, avem o relaţie de amiciţie. Prezenţa împreună la Paris a fost justificată de faptul că doamna Bica avea o conferinţă la Haga.

Este evident că este vorba de un filaj al serviciilor secrete care s-au obosit, pe cheltuiala statului român, să ne supravegheze. Nu înţeleg care e relevanţă că astăzi, la 9 luni, au apărut pe un site neasumat. Este clar că nu poate fi vorba de paparazzi. Suntem fotografiate din maşină, de peste drum de hotelul în care am locuit, la intrarea la metrou. Arată că sunt profesionişti. S-au cerut facturi care au fost date de la recepţie. Un hotel serios, dar pe care îl voi acţiona în judecată. Nu puteau fi date decât unor instituţii care le-au cerut. Au fost cerute în 29 septembrie, după ce mi-am depus candidatura la Preşedinţia României. Evident că niciun ziarist nu ar fi ţinut aceste fotografii la secret 9 luni de zile. E vorba de o colaborare între serviciile secrete.

Interesul pentru demobilizarea electoralului meu este confirmat încă o dată prin momentul în care au apărut fotografiile. În ultima joi din campanie, spun manualele de campanie, ieşi cu o bombă. Nu înţeleg care e bombă. Nu am niciun dosar la DIICOT. Cauza în care am fost martor a fost închisă în 2010, când doamna Bica nu era procuror-şef", a declarat Elena Udrea.

Vezi şi: Blogul care a făcut dezvăluirile despre Elena Udrea la Paris a DISPĂRUT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.