Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, reacţie dură la ieşirea de la DNA. Ce spune despre denunţul lui Dorin Cocoş

elena udrea dna

Elena Udrea a fost marţi la DNA, unde i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile în Dosarul Gala Bute. După câteva ore la DNA, Elena Udrea a ieşit nervoasă şi a lansat un nou atac la adresa tehnicilor folosite de procurori şi la adresa propriilor denunţători.

"Mi s-au adus la cunoştinţă noile învinuiri. Constat un lucru: toţi cei care sunt prinşi că au luat şpagă sunt lăsaţi liberi dacă spun că au dat mai departe cuiva. Tehnica asta îi face scăpaţi pe cei care o practică. Singurul care a rămas în arest în Dosarul Gala Bute a fost Rudel Obreja, care nu a fost de acord să declare ce i s-a cerut. Restul sunt bine merci pentru că au spus că au dat mai departe. Poate ar trebui să spun şi eu că am dat bani mai departe ca să fiu lăsată în pace", a declarat Elena Udrea. Întrebată dacă a primit bani şpagă pentru a avea ce să dea mai departe, Udrea a negat.

Fostul ministru a susţinut că va face în continuare denunţuri la adresa generalului Coldea de la SRI, însă alte denunţuri nu are motive să facă. Cât despre denunţul fostului său soţ, Dorin Cocoş, care susţinea că Elena Udrea ştia despre şpăgile din afacerea Microsoft, aceasta a afirmat: "Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos. După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ţi se cere ca să pleci."

Vezi şi: Dorin Cocoş, denunţ DEVASTATOR pentru Udrea şi Blaga

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.