Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea revine cu noi detalii despre noul său dosar: Cine a turnat-o iar la DNA

udrea kovesi

Elena Udrea a făcut turul televiziunilor de știri după ce a fost din nou cerută reținerea sa de către DNA, dar și arestarea ulterioară. Udrea spune că denunțurile vin de la fosta ei prietenă, Ana Maria Topoliceanu.

”In mod sigur e vorba de denuturi facute de Ana Maria Topoliceanu. În speta cea mai simpla in care Parchetul spune ca eu am cerut mita de la un om de afaceri sa intervin la MAI. Cum puteam să cer eu mită de la Buzăianu cu care eram în conflict din 2005, de la celebrul caz Hidroelecteica?! Topoliceanu speră să scape ea de Gala Bute în care o să fie condamnată și alte dosare în care o să fie urmărită. Mă tem că acest dosar a plecat azi pentru că se știa de informarea pe care am dat-o eu în finanțarea PDL. Eu i-am căutat pe procurorii din dosarul Gala Bute zilele acestea pentru a da o explicație ce are legătură cu cazul Buzăianu.”, a spus Elena Udrea la B1 TV.

Citește și: Asta e adevărata BOMBĂ în dosarul Udrea

In ceea ce priveste acuzatiile privind vanzarea Vilei Sabarel din Eforie Sud - "o ruina", aceasta a spus ca Topoliceanu era sefa societatii comerciale care a vandut vila, ce a fost cumparata de "un cunoscut foarte apropiat al Anei Maria Topoliceanu, pe care il cunosc si eu".

In ceea ce priveste omul de afaceri despre care procurorii spun ca i s-a cerut mita de 5 milioane de euro, Udrea a spus ca este vorba despre Bogdan Buzaianu, cu care este insa "din 2005 suntem intr-un conflict deschis".

"Din cauza acestei lupte pe care am dus-o cu dl Buzaianu si dl Patriciu a aparut sintagma baietii destepti din energie", a sustinut Udrea.

Citește și: Nou dosar si cerere de arestare pentru Elena Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.