Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea rupe tăcerea la DNA: 'Cătălin Predoiu şi Emil Boc sunt implicați în dosarul Gala Bute'

elena udrea

Elena Udrea a ieşit din nou la atac. Fosta blondă de la Cotroceni a ieşit cu noi acuze uluitoare după ce o nouă vizită la DNA. Udrea spune că şi Cătălin Predoiu şi Emil Boc sunt implicați în dosarul Gala Bute.

Udrea i-a ţinut partea şi lui Traian Băsescu. Fostul preşedinte a fost scos din cursa pentru Primăria Bucureşti după ce i s-a deschis un dosar de spălare de bani. Fosta şefă PMP spune că aici este mâna fostului Procuror General al României. "Domnul Niţu s-a apucat să ceară redeschiderea dosarului lui Traian Băsescu de când era comandant de navă. Acea solicitare a fost o forţare ca să arate cât de util este noii puteri", a tunat Udrea.

Citeşte şi: PNL a făcut o contestație la CCR în legătură cu numirea șefului TVR

Fostul ministru nu s-a oprit însă aici. Enervată de faptul că semnăturile lui Robert Turcescu pentru candidatura la Primăria Căpitalei au fost contestate, Udrea a ieşit la contraatac. "Aş compara cu semnăturile domnului Iohannis, 100.000 pe minut. În Suceava şi Iaşi se dădeau bani pentru semnături. Dacă pentru domnul Iohannis s-a putut, se poate şi pentru Robert Turcescu", a mai spus Udrea.

Citeşte şi: BOMBA de la DNA: Dosarul care poate schimba cursul alegerilor din iunie! Cine e vizat

Elena Udrea vrea mai mult. Fosta blondă de la Cotroceni spune că va face o iniţiativă legislativă prin care toţi oamenii de afaceri să plătească şi ei după ce au scăpat de acuzaţiile oamenilor legii prin intermediul denunţurilor. "Oamenii politici preferă să toarne, să rămână cu banii la ei şi în libertate. Toţi cei care fac denunţuri să dea banii înapoi. Toţi aceşti şmecheri care duc un trai de lux acum când trebuie să scape, toarnă şi scapă. Eu şi domnul Niţă avem acelaşi avocat. Domnul Urdăreanu a turnat mai mulţi oameni politici, inclusiv pe domnul Orban. Aşa e corect faţă de societate, toată lumea să dea banii înapoi. Voi depune o iniţiativă legislativă în acest sens.", a încheiat Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.