Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea s-a DEZLĂNȚUIT. Anunță plângeri la CEDO

facebook.com
Elena Udrea

Fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea s-a prezentat astăzi la Secția 2 de Poliție pentru controlul judiciar. Aceasta a făcut noi declarații pentru Antena 3 privind solicitarea făcută de procurorul Negulescu de a deveni martor protejat în dosarul lui Vasile Blaga.

„Sunt de doi ani și jumătate ținta DNA, acum se vede și cu probe cum lucrează doamna Kovesi și cum se fac dosarele cu țintă. Înainte să fie chemat domnul Blaga la DNA Ploiești, toamna trecută, am primit un telefon de la Negulescu și mi s-a cerut să fiu turnător sub acoperire. I-am spus că nu mă apuc să fiu turnătoarea colegilor mei la Ploiești. În calitate de martor mă voi duce, dar nu în calitate de turnător”, a declarat Elena Udrea.

Citește și: Noi detalii despre autorul atacului de lângă moscheea din Londra: Ce a anunțat poliția

Elena Udrea a mai spus că i se pare absurd că a fost condamnată la 6 ani de închisoare pentru abuz în serviciu.

„Am înțeles acum de ce am fost condamnată pentru abuz în serviciu, în condițiile în care puteau să mă condamne de alte fapte. Abuz în serviciu... este absurd să mă condamni la 6 ani de închisoare.”, a afirmat Udrea.

Elena Udrea a anunțat că va depune plângeri împotriva procurorilor DNA, care comit „abuzuri”.

„Sigur. Plângeri am tot făcut la CSM. N-ai ce să aștepți de la această instituție în care cei care reprezintă în mare această instituție sunt numiți cu sprijinul sistemului sau la propunerea SRI-ului, sau la propunerea celor care fac abuzuri astăzi în România. Am făcut plângeri la CEDO și voi continua să fac plângeri la Curtea Europeană, mă voi plânge așa cum am făcut-o cu procurorul Bulancea și alți procurori din DNA, pe care îi acuz că au presat un martor să dea declarații în anume fel. Sunt convinsă că lucrurile se vor schimba la un moment dat”, a mai spus Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.