Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea spune de unde ia bani pentru candidatura: Cum va împăca şcoala cu politica

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea Inquam Photos

Elena Udrea a uimit pe toată lumea astăzi. Imediat după ce a dat declaraţii în faţa judecătorilor, fosta blondă de la Cotroceni 'şi-a luat adio' de la Traian Băsescu din punct de vedere politic şi a anunţat că va candida în alegeri ca independent.

Alte detalii aici: Aflată la ÎCCJ, Elena Udrea îi dă LOVITURA FATALĂ lui Traian Băsescu

Udrea a vorbit şi despre cum îşi va finanţa campania electorală de la finalul acestui an. Nu a ratat şansa de a-l înţepa pe actualul premier, Dacian Cioloş. "Fac apel pe facebook. Cei care doresc să mă sprijine, să vină să strângem semnături. De ceva timp mă gândesc să continui şi să candidez. Va fi o campanie pe internet. O să iau de la domnul Cioloş poate îmi dă şi mie pe împrumut fani. Că el oricum nu candidează.
Dacă noi ştim azi că Cioloş va fi premier de ce mai face alegeri? Să vindem ce mai e de vândut la francezi şi englezi şi să nu ne mai prefacem că e democraţie. Mizez pe sprijinul celor care înţeleg că nimeni nu e perfect. Eu fac doar o comparaţie. Eu am azi multiple dosare penale, dar am adus miliarde de euro fonduri europene. Actualul ministru nu are dosar penal şi zero fonduri.", a spus Udrea.

Citește și: Thalia a pățit-o: A fost DEZBRĂCATĂ de fani, pe scenă / VIDEO

Fosta blondă de la Cotroceni a vorbit şi despre masterul de la Teologie. "Şcoala e doar vine şi sâmbătă. Institutul fericirii pot ajuta foarte mult oamenii. E o problemă de proceduri juridice. Eu încep vineri şcoala, nu voi fi absentă.", a dezvăluit Udrea.

Citește și: Google a lansat primul său smartphone: Cum arată și ce poate Pixel / VIDEO

I-a spus adio lui Traian Băsescu, dar lupta cu Laura Codruţa Kovesi o continuă alături de fostul preşedinte. "Puterea din România e acaparată de sistemul descris de Traian Băsescu. Ce nu a spus preşedintele e că cei din sistem nu sunt aleşi, ei vor să conducă România. Sunt politicieni îngroziţi de frica cătuşelor, societatea civilă e amuţită de frică. Sistemul e format din oameni ce nu apar în faţa cetăţenilor. Se acuză oameni politici şi de afaceri. Zi de zi vedem la TV personalităţi plimbate la ICCJ sau DNA", a mai spus Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.