Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, teorie BOMBĂ: Liviu Dragnea a fost trădat de Coldea și de Sistem

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Elena Udrea intervine în scandalul momentului și aruncă pe piață o teorie bombă. Ea susține că Liviu Dragnea credea că are o înțelegere cu Florian Coldea și cu oamenii Sistemului, dar că aceasta nu a ținut. Udrea arată că în acest moment Dragnea și PSD se luptă cu Sistemul, pentru că Sorin Grindeanu ar fi marioneta servciilor secrete. Totodată, Udrea consideră că sunt mulți parlamentari PSD-ALDE șantajabili și Dragnea ar putea avea surprize mari la moțiunea de cenzură.

Se sparge FRONTUL lui Grindeanu de la Timiș: lovitură neașteptată din propriul FIEF

Mişcare de ULTIMĂ ORĂ a lui Sorin Grindeanu: Totul 's-a dat peste cap'

”Liviu Dragnea a făcut o greșeală de neînțeles încercând schimbarea în felul acesta a propriului Guvern. În acest moment, domnul Dragnea el însuși la un moment dat crezând că are înțelegere cu Coldea și cu Sistemul se confruntă gruparea Dragnea sau Dragnea și cei din jurul său din PSD, pentru că sunt mai mulți decât cei din jurul lui Grindeanu, tabăra Dragnea se confruntă cu însuși Sistemul. Bătălia nu este cu Grindeanu.

Ce caută Victor Ponta lângă Sorin Grindeanu? Cert este că domnul Ponta abia așteaptă revanșa împotriva lui Dragnea și probabil că acesta este un argument pentru care s-a poziționat nu atât alături de Grindeanu, cât împotriva lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea trebuie să țină partidul aproape. Există suficient de mulți oameni șantajabili care ar putea fi împinși să-l susțină pe Grindeanu în momentul acesta. Sunt suficient de mulți parlamentari șantajabili în PSD, în ALDE, în PNL nu mai zic, că ei primesc ordinul de la Sistem, de la Cotroceni și îl execută. Ca urmare cred că dacă este realist, Liviu Dragnea, nu că ar merita să conducă partidul acesta, dar asta este situația, în acest moment ar trebui să țină partidul aproape de el și să devoaleze exact de reprezintă tabăra Grindeanu de fapt și să arate și să le arate celor din partid că nu mai este cel de acum câteva luni când a încercat să-și salveze propria piele aruncând partidul în haos și că azi este un lider care conduce cu mână forte PSD-ul și că urmărește în primul rând interesul partidului. Ar trebui să dea un semnal că nu-și mai pune gașca lui în fruntea PSD și să recompenseze oamenii care au muncit în PSD”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.