Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea va fi reținută vineri de DNA

elena udrea

Elena Udrea a va fi reținută vineri de DNA! Informația a dat-o chiar deputata, care a anunțat că vineri va merge la audieri, la DNA. Despre o posibilă reţinerea a sa pentru 24 de ore, aceasta a spus că "nu ar putea să ajute cu nimic cauza, dar ar putea să fie un joc mediatic, de imagine pentru DNA". Mai mult, Udrea susţine că "orice şef de instituţie" ar trebui să îşi dea demisia după votul de miercuri din Parlament.

Citește și: Ambasada SUA vorbește despre cazul Elena Udrea

Deputaţii au decis, miercuri, ca Elena Udrea poate fi reţinută, dar nu şi arestată preventiv, în noul dosar deschis pe numele ei de DNA. Deputata a vorbit la România TV despre posibilitatea ca ea să fie reţinută vineri pentru 24 de ore.

"Nu am fost la DNA, dar voi merge mâine (vineri - n.r.) şi vom vedem ce decide procurorul de caz. Dacă dau mandat de reţinere.. reţinerea pentru 24 de ore este mai mult de imagine pentru DNA. Sunt sub control judiciar şi nu există niciun motiv pentru care s-a făcut cerere de arestare preventivă. O reţinere de 24 de ore nu ar putea să ajute cu nimic cauza, dar ar putea să fie un joc mediatic, de imagine. Bătălia este şi una de imagine pentru DNA", a declarat Elena Udrea.

Citește și: Procurorul care a închis dosarul de plagiat al lui Victor Ponta, propus șef la PICCJ

Deputata a mai precizat că pentru hoasul din Parlament, de miercuri, "orice şef de instituţie ar trebui să îşi prezinte demisia".

"Puterea este atât de mare a instituţiilor de stat, astfel că ei şi-au permis să facă o cerere de arestare preventivă, fără să fie începută urmărirea penală. Pentru ce s-a întâmplat în Parlament miercuri, pentru compromiterea imaginii Parlamentului, orice şef de instituţie ar trebui să îşi prezinte demisia.

Cererea de arestarea a fost abuzivă şi arată aroganţa pe care o au procurorii DNA. A fost atât de evidentă încercarea de a mă aresta, de a mă trimite la beci, încât au declanşat nemulţumirea şi reacţia de protest a Parlamentului", a adăugat fostul ministru.

Citește și: ALERTĂ Marea Britanie va fi lovită de ATENTATE: Anunțul ȘOCANT al șefului MI5 / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.