Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii de 10 de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, premiaţi de Primarul Sectorului 4

argeslive.ro
elev nota 10

Cei 16 elevi din sectorul 4 al capitalei care au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională şi la Bacalaureat, în anul şcolar 2016-2017 au fost recompensaţi astăzi pentru rezultatele obţinute, în cadrul unei festivităţi de premiere, care a avut loc la Colegiul Naţional “Ion Creangă”. În prezenţa reprezentanţilor administraţiei locale, a celor din partea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, a cadrelor didactice, a părinţilor, elevii au fost premiaţi şi felicitaţi de Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Citeşte şi: Investiţii de PROPORŢII în infrastructura din România: aproape un miliard de euro pentru EXTINDEREA Aeroportului Otopeni

Cel mai mare premiu, în valoare de 20 de mii de lei, i-a revenit Cristianei Petrişor, absolventa Colegiului Naţional “Gheorghe Şincai”, care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat. De asemenea, câte 5 mii de lei fiecare, au primit absolvenţii claselor a VIII-a ai şcolilor gimnaziale nr. 79, 97, 99, 194 şi ai şcolii “George Bacovia”, care au obţinut media 10 la examenele de Evaluare Naţională, potrivit unui comunicat de presă remis ŞTIRIPESURSE.RO.

“Putem fi performanţi şi în România. Într-o ţară pe care din ce în ce mai mulţi tineri excepţionali aleg să o părăsească, noi ne dorim să-i determinăm să nu facă acest lucru şi să le arătăm că… SE POATE. Se poate să tratăm performanţa ca atare. Se poate să-i felicităm, nu doar verbal, pe aceşti copii minunati, care au muncit teribil pentru rezultatele lor, pe profesorii care le-au fost alături şi în mod deosebit pe părinţii lor”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Susținerea performanței va continua, a precizat edilul, întrucât Administrația Locală și-a propus să recompenseze toate rezultatele deosebite ale elevilor dar și pe cele ale profesorilor. Pentru premierea elevilor din acest an, Daniel Băluţă le-a mulţumit şi consilierilor locali, care au votat în unanimitate iniţiativa primarului de a răsplati performanţa elevilor de 10.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu, atac FURIBUND la adresa lui Rareş Bogdan. Ce l-a înfuriat pe celebrul deputat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.