Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc: 'Gabriel Oprea a fost un ministru performant'/ VIDEO

BOC

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este audiat miercuri la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009. Fostul prim-ministru a evitat să comenteze întâlnire din seara alegerilor din 2009, de acasă de la Oprea, afirmând că a avut cunoştinţă despre aceasta, dar l-a lăudat pe fostul ministru Gabriel Oprea.

"Ministrul Oprea a fost un ministru performant si, in baza acestui lucru, l-am apreciat. Si-a respectat cuvantul dat, si-a dus la indeplinire mandatul", a declarat Boc.

Fostul premier a apreciat colaborarea intre Guvern si SRI în perioada mandatului său ca fiind "impecabila". "Intalnirile noastre cu domnul Maior se rezumau la cele din cadrul CSAT. Consider ca domnul Maior, in perioada in care a detinut acesta functie, a fost un pilon pentru securitatea nationala", a mai explicat primarul Clujului.

Emil Boc a refuzat să precizeze dacă ar fi considerat că Maior şi Oprea mai pot ocupa funcţiile publice dacă ar fi ştiut de întâlnirea din noaptea alegerilor. "Da-ti voie sa nu emit judecati de valoare asupra unor fapte pe care nu le cunosc", a afirmat Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.