Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Englezii l-au DESFIINȚAT pe Ilie Năstase: 'A venit timpul să scăpăm tenisul de el'

ilie nastase

Ilie Năstase a provocat un scandal imens în Marea Britanie. Totul a început în timpul unei conferințe de presă în care Simona Halep răspundea în engleză unor întrebări referitoare la faptul că Serena Williams este însărcinată, fostul sportiv s-ar fi adresat în limba română unui membru al echipei, spunând: "Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?".

De asemenea, presa mai scrie că în timpul ceremoniei de vineri, Năstase și-a pus brațele în jurul căpitanului nejucător al Marii Britanii, Anne Keothavong, și a întrebat-o în ce cameră stă, în fața presei. Năstase i s-a adresat la fel lui Keothavong, însărcinată cu al doilea copil, și la dineul de joi seară, potrivit gsp.ro.

Citește și: Meci CU SCANDAL la Fed Cup: Sorana Cîrstea A CEDAT în fața Johannei Konta

Aceste remarci au declanșat un adevărat taifun în Regat. Pe rețelele sociale sunt mii de comentarii despre Ilie Năstase, iar presa din Marea Britanie a alocat spații ample controversei. Unii jurnaliști relatează pur și simplu evenimentele, dar alții au titluri foarte agresive. "A venit timpul să scăpăm tenisul de Ilie Năstase și de restul dinozaurilor din sport.", au titrat cei de la The Telegraph, conform Activenews.ro.

În timul celui de-al doilea meci de sâmbătă, dintre Johanna Konta și Sorana Cîrstea, Ilie Năstase a fost trimis la vestiare, pentru că i-a fi spus ceva arbitrului de scaun, decizia fiind luată și de arbitrul principal. Locul lui a fost luat de Monica Niculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.