Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Episod ULUITOR cu Sorin Grindeanu relatat de Gabriela Firea: A dispărut 6-7 ore și a apărut schimbat

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Grindeanu

Gabriela Firea a relatat, la Antena 3, un episod uluitor cu Sorin Grindeanu în plin scandal generat de emiterea OUG 13. Liderii coaliției de guvernare aveau o întâlnire pentru a lua decizia retragerii controversatei OUG și au vrut să-l cheme și pe premier. Numai că acesta a fost de negăsit. ”Am crezut că i s-a întâmplat ceva. A apărut după 6-7 ore, schimbat!”, a spus Firea la Antena 3.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost jucător al Stelei

”După manifestațiile care au avut loc, după Ordonanța 13, s-a decis organizarea unei întâlniri la nivel de conducere a PSD, împreună cu partenerii de la ALDE. Am fost și eu invitată la această întâlnire, erau co-președinții alianței noastre de guvernare, domnul Dragnea, domnul Călin Popescu Tăriceanu și încă câțiva membrii de la ambele partide și se discuta decizia politică de retragere a acestei ordonanțe. Decizie ce urma să fie pusă în vigoare de premier. Aveam întâlnire la ora 12. Grindeanu confirmase că vine, nu a mai apărut.

Discutam retragerea OUG 13, Grindeanu nu a mai venit. În scandalul OUG 13, Grindeanu avea telefonul închis. A dispărut 6-7 ore. Ne-am speriat, am crezut că a pățit ceva, că are probleme de sănătate. Agiotantul lui Liviu Dragnea, ofițer SPP, l-a sunat pe colegul său de la SPP, aghiotantul lui Sorin Grindeanu, și a zis că e sănătos. Dragnea i-a cerut să-i transmită lui Grindeanu să vină la întâlnirea coaliției. Acesta i-a zis că o să îi transmită, dar nu are voie să spună unde e. S-a revenit și domnul de la SPP nu a mai răspuns.

Citește și: Un „aliat” de-al lui Grindeanu, pus la zid de PSD! Cum a fost SANCȚIONAT acesta

Câțiva colegi care aveau relații bune cu apropiați de-ai premierului au sunat să vadă ce se întâmplă. A apărut schimbat, spre seară. Lucrurile s-au înrăutățit. Schimbat ca atitudine față de cei care i-au dat încredere pentru a fi premier. Trebuia să vină în coaliție să meargă toți 3 și să facă anunțul retragerii OUG 13. A mers la guvern și a făcut singur declarația și a făcut ca și când el ar fi luat decizia care s-a luat la nivelul coaliției.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Citește și: Adevărul: cine a declanșat de fapt CRIZA politică! Rolurile lui Grindeanu, Ponta și BINOMUL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.