Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epopeea semnăturii lui Tăriceanu. De dimineață spune că o face

tariceanu-stiripesurse.ro

Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, este iar sigur că va semna azi Hotărârea Senatului în Cazul Dan Șova.

”Cine a spus că mai trebuie Birou Permanent? Voi primi de la Comisia Juridică documentul și îl voi semna”, le spunea în jurul orei 10.00 Tăriceanu jurnaliștilor care-l așteptau la biroul președintelui Senatului.

Nimeni nu a fost entuziasmat pentru că același lucru l-a spus și ieri dimineață și peste zi s-a răzgindit și a convocat un Birou Permanent prin care a cerut la adăpostul majorității pe care o deține cu PSD-ul ca decizia să fie redactată de Comisia Juridică.

Sentorii juriști însă nu au fost de acord să redacteze o Decizie și au redactat un Proiect de hotărâre. În mod normal forul care a delegat Comisia Juridică cu Proiectul de hotărâre trebuie să ia act de act și să dispună în continuare.

Surse politice susțin că președintele Senatului încearcă să se acopere prin votul colegilor lui sau prin mai multe semnaturi și decizii luate prin vot pentru a nu fi cumva acuzat de DNA de abuz în serviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.