Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Nicolăescu DEMISIONEAZĂ din Parlament, după numirea ca vicepreşedinte BNR. Cine îi ia locul

Eugen Nicolaescu

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a transmis luni o informare conducerii Camerei Deputaţilor privind demisia sa din acest for, ca urmare a desemnării şi validării sale în funcţia de viceguvernator al BNR, informează Mediafax. El va putea fi înlocuit de Cristina Trăilă, următoarea pe lista PNL la alegeri.

Informarea privind demisia lui Nicolăescu figurează pe ordinea de zi de luni a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor.

„În baza Hotărârii Parlamentului nr. 42 din 24 mai 2017 am fost numit membru în Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a României şi în funcţia de viceguvernator. Notificarea se încadrează în termenul legal de informare a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor şi ieşirea din incompatibilitate, respectiv de 30 de zile de la apariţia stării de incompatibilitate, opţiunea mea fiind pentru funcţia de la Banca Naţională şi renunţarea la calitatea de deputat”, a transmis Nicolăescu.

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost votat săptămâna trecută de plenul reunit în funcţia de viceguvernator al BNR, urmând să ocupe locul rămas vacant prin demisia lui Bogdan Olteanu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.