Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Nicolicea îi răspunde unui jurnalist: 'Cred că era sub influența băuturilor alcoolice'

nicolicea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea, preşedintele comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, afirmă că nu are de gând să-l dea în judecată pe jurnalistul Liviu Avram, redactor-şef adjunct al publicaţiei "Adevărul", după ce acesta l-a numit "maimuţă" într-un editorial. Nicolicea pune afirmaţiile lui Avram pe seama faptului că jurnalistul ar fi scris sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Manualele de zoologie explică destul de clar de ce e riscant să pui o lamă de bărbierit la dispoziţia unei maimuţe: se lasă cu vărsare de sânge. Deşi par să fi fost prezenţi la lecţiile de zoologie, liderii PSD au omis, din motive inexplicabile, acest aspect atunci când au pus Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor sub preşedinţia lui Eugen Nicolicea. Şi omul s-a apucat de treabă", scrie Liviu Avram într-un articol publicat miercuri seara pe adevarul.ro.

Vezi şi: Băsescu anunță prioritatea zero: Kovesi să dispară și să fie trasă la răspundere penală

Vezi și: SURSE - Daniel Constantin își face partid: lovitură pentru Tăriceanu

Eugen Nicolicea este de părere că autorul articolului ar fi coborât nivelul discursului public după ce ar fi consumat băuturi alcoolice. "Cum să comentez comentariile unuia care cred că era sub influența băuturilor alcoolice? Nu are rost. Șliboviță mi se pare. Chiar a scris un articol tot la adresa mea în care motivele lui erau șlobovița și fernetul. În ce manual de zoologie a citit el aia cu lama și maimuța? Poate se referea la Lama din America de Sud. Cred că era beat când a scris", a declarat Nicolicea pentru stiripesurse.ro.

Deputatul afirmă că nu are de gând să-l dea în judecată pe Liviu Avram după ce l-a jignit, din acelaşi motiv. "E atât de clar că sunt deplasate comentariile încât nu le-am pus decât pe seama faptului că era puțin beat. Ce să-i ceri unui om beat?", a mai declarat Eugen Nicolicea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.