Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac cere o anchetă riguroasă pentru 'Congresul Românilor de Pretutindeni'

eugen tomac

Referitor la acțiunea organizată de Parlament numita "Congresul Românilor de Pretutindeni", deputatul PMP Eugen Tomac anunță pe toți cei interesați că s-a început deja procedura pentru a solicita o ancheta riguroasă în ceea privește modul cum a fost convocat acest eveniment care a produs mari deservicii atât romanilor care locuiesc peste hotare, cât și României.

„Un asemenea eveniment nu poate fi organizat fără a respecta legea, privind cu dezinteres către milioane de români care așteaptă un sprijin real și eficient din partea statului român.

Succes imens în cinematografie: Un român, în comisia care va acorda Premiile Oscar

Așa cum am avertizat de acum doua luni, această acțiune este una dintre cele mai mari manipulări cu consecințe foarte grave pentru romanii care locuiesc peste hotare, cu atât mai mult cu cat unii dintre cei care au impulsionat organizarea în pripă a evenimentului sunt direct interesați ca România sa nu își poată apăra eficient interesele în state unde avem comunități mari de romani.

Voi vorbi mult despre acest simulacru de Congres, ale cărui efecte instituționale trebuie anulate pentru a nu face și mai mult râu.

De asemenea, cred ca viitorul Parlament trebuie sa convoace acest for în mod transparent și cu o reprezentare cât mai larga.

Mai multe elemente pe care le cunosc, le voi prezenta direct instituțiilor statului.

România merită mai mult și ea se întinde pânî acolo unde fiecare român o prețuiește și o poartă în suflet, așa că merită să luptăm!”, este mesajul postat de Eugen Tomac pe pagina de socializare

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.