Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac de la PMP spune că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc trebuie să plece acasă pentru că este un ministru slab

facebook.com
Eugen Tomac

Deputatul PMP Eugen Tomac a declarat miercuri că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ar trebui să plece din funcție pentru că este "un ministru slab". "Vreau să vă spun, domnule ministru, motivele pentru care dumneavoastră trebuie să plecați acasă. În primul rând, pentru că sunteți un ministru slab. Ați venit aici cu un discurs care nu vă face cinste. Un ministru al PSD în 2017 să vorbească despre proiecte din secolul trecut e cam jenant. Aveți o pălărie prea mare. Probabil ați uitat că, din mai 2012, PSD se află la guvernare. Miniștrii dumneavoastră ne amenințau că vor dormi pe autostradă dacă nu se va lansa proiectul Comarnic — Brașov. Fostul dumneavoastră premier Ponta se plimba pe șoseaua de centură cu fostul primar general Oprescu și ne amenința că vom avea într-un an de zile patru benzi în jurul Bucureștiului. Ceea ce ne prezentați dumneavoastră este încă o dovadă în plus că sunteți omul care nu a venit să construiască, ci omul care a venit să demoleze ceea ce există în infrastructura românească", a spus Tomac, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea moțiunii simple pe Transporturi, conform Agerpres.

El a adăugat că ministrul Transporturilor trebuie să înțeleagă că obiectivele pe care și le-a asumat în programul de guvernare sunt cele pe care trebuie să le prezinte românilor. "Scrie în programul de guvernare că în 2017 încep lucrările pe autostrada Comarnic—Brașov. Înțelegem că până la ora actuală nu aveți habar când se va iniția acest proiect extrem de important și așteptat de români. Nu mai faceți referire la chestiuni din trecut, pentru că sună rușinos. Moștenirea este cea pe care v-au lăsat-o colegii dumneavoastră, iar eu voiam astăzi de la ministrul Transporturilor să aud cum ne spune exact care sunt prioritățile României și ce sunteți în stare să faceți. Din păcate, ați demonstrat că nu știți exact care sunt prioritățile și, ceea ce este cel mai grav, că nu vom avea autostrăzi în viitor așa cum nu s-au construit nici în ultimii ani, pentru că dumneavoastră sunteți un ministru pus politic și răspundeți unor comenzi ale PSD și nicidecum nu înțelegeți menirea de ministru al Transporturilor în Guvernul României", a susținut Tomac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.