Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: M-aș "bucura" dacă Ponta s-ar înscrie în PRU

facebook.com
Eugen Tomac

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Târgu Mureş, că, dacă Victor Ponta se va înscrie în PRU, acest partid nu va lua mai mult de 2% la alegerile parlamentare din 11 decembrie, adăugând că s-ar "bucura" dacă fostul premier social-democrat va face pasul.

'Eu vă dau în scris aici, de faţă cu dumneavoastră, că, dacă Victor Ponta se duce în PRU, acest partid nu ia mai mult de 2% la alegerile din 11 decembrie. M-aş bucura foarte mult ca Victor Ponta să aibă bărbăţia necesară să se înscrie în acest partid, să fie cap de listă şi să ia cei 2% pe care îi poate obţine fără PSD. Asta este convingerea mea. Noi suntem un partid nou, pe picioarele noastre, care a candidat la alegerile locale, a participat la alegerile europarlamentare, am trecut testul electoral cu bine la alegerile europarlamentare şi sunt convins că vom obţine un rezultat foarte bun. De 10 ori mai bun decât partidul domnului Ponta. V-am spus că mai mult de 2% nu ia, cu Victor Ponta cap de listă', a afirmat Tomac.

Citește și: PNL atac la Ponta: Este imbatabil atunci când minte

Acesta a spus că respinge orice asociere sau comparaţie care s-ar putea face între formaţiunea sa şi PRU, fiindcă PMP este un partid nou înfiinţat în 2013, a trecut testul la alegerile europarlamentare şi a obţinut două mandate la Bruxelles, are un electorat al său, are obiective politice foarte clare, este membru al PPE. "Nu există nici măcar o sămânţă de apropiere nici măcar ca profil cu această formaţiune", a subliniat Tomac, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.