Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europa DEPLÂNGE tragedia din Manchester: Mesaje din partea a două orașe afectate de ATENTATE - VIDEO

www.nydailynews.com
atac Manchester

În Franţa, din partea guvernului francez, noul ministru de interne, Gerard Collomb, şi-a exprimat "solidaritatea cu poporul britanic" într-un mesaj pe Twitter. "Gândurile mele se îndreaptă spre victime şi familiile îndoliate", a scris el.

La rândul lor, primarii din Paris şi Nisa, două oraşe franceze afectate de atentate, şi-au exprimat marţi solidaritatea cu victimele atacului de la Manchester.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ luată de Facebook în urma tragediei de la Manchester

"#Parisul este în această noapte alături de #Manchester. Gândurile mele se îndreaptă spre victimele, spre familiile lor şi echipele de salvare care intervin la faţa locului", a scris într-un mesaj Twitter în limba franceză şi engleză primarul Parisului, Anne Hidalgo. La 13 noiembrie 2015, atacuri simultane la Paris şi Saint-Denis au făcut 130 de morţi.

Citește și: Ariana Grande, DEVASTATĂ după tragedia de la concertul său din Manchester: Mesajul artistei - VIDEO

Primarul Nisei, Christian Estrosi, şi-a exprimat de asemenea într-un mesaj pe Twitter "solidaritatea cu locuitorii din #Manchester". "Gândurile sunt alături de cei răniţi, de familiile şi apropiaţii victimelor". La 14 iulie 2016, un camion care a intrat în mulţimea reunită pe Promenade des Anglais, a ucis 86 de persoane şi a rănit 450.

Clasa politică canadiană şi-a exprimat luni seara consternarea după atentatul de la sala Arena din Manchester.

Citește și: Prima REACȚIE a Theresei May după tragedia de la Manchester: Decizie RADICALĂ luată de premier VIDEO

"Canadienii au aflat cu oroare despre atentatul survenit la Manchester" şi "gândurile lor sunt alături de victime şi de familiile lor", a scris premierul Justin Trudeau pe contul său de Twitter, potrivit Agerpres.

Ministrul securităţii publice din această ţară, Ralph Goodale, s-a declarat "profund neliniştit după atacurile brutale din Marea Britanie" şi şi-a exprimat solidaritatea faţă de britanici.

Potrivit guvernatorului general David Johnston, reprezentantul reginei Elisabeta a II-a, şefă a statului en titre a Canadei, "gândurile şi rugciunile noastre sunt alături de rudelor victimelor inocente ale teribilei explozii" de la Manchester.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.