Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar, SOLICITARE către Liviu Dragnea: 'Facem SCUT VIU în fața lor'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Cătălin Ivan a reacționat la declarațiile lui Liviu Dragnea, după ce șeful PSD a condamnat "atacurile" la adresa Gabrielei Firea, dar și la adresa altor lideri social-democrați. "Am vorbit cu Firea şi mi-a spus că o să urmeze. Orice lider PSD trebuie să devină ţintă judiciară. Sper ca şi colegii mei să reziste. Să ne ţinem echilibrul. Să protejăm Guvernul. Nu ne supunem, nu abandonăm proiectul nostru e mult mai important decât noi.", a spus Dragnea la România TV.

Citește și: Liberalul care a făcut MILIOANE din închisoare. Cum a 'fentat' procurorii să nu se recupereze prejudiciul din dosar

"Am fost suficient de mult timp comunicator al PSD, purtator de cuvant al campaniei din 2012 cand USL a castigat cel mai mare scor politic de la Revolutie pana astazi si apoi o buna perioada purtator de cuvant ca sa am habar cat de cat despre comunicarea publica.

Totusi, in actuala calitate de simplu membru de partid, recunosc ca sunt total bulversat de ultima declaratie publica a lui Liviu Dragnea.

Citește și: Execuție fără finalizare: 'Sorin Grindeanu este preşedintele PSD Timiş'

Ii cer acestuia, in numele oricarui membru de partid sau simpatizant de bunacredinta, sa ne spuna raspicat cu cine ne luptam, cine sunt oamenii din institutii care saboteaza programul de guvernare, ca veni vorba, care mai este programul de guvernare, ce vrea Soros de la noi, care sunt europarlamentarii care au zis rele de guvern, unde, cand si ce, si cum ii vom pedepsi, cine ii vrea raul Gabrielei Firea, ca sa facem scut viu in fata lor, ce institutii se sesizeaza si la ce acte se lucreaza si, in final, daca ne oprim la un moment dat din toata nebunia asta cu dusmani fantasmagorici, cu pericole inventate, cu oameni ticalosi care ne vor raul si realizam ca suntem la guvernare de jumatate de an, ca avem un program de guvernare care nu mai poate fi realizat in totalitate , ca sunt foarte multi oameni care au asteptari mari de la noi si ca, daca ne-am tine de treaba si am realiza in buna parte ce am promis, nici "dusmanii " nu ne-ar putea incurca, si nici noi nu am avea timp sa le dam atata importanta.

Pentru cei care cred ca sunt eu rau si am ceva cu Dragnea, pun mai jos trimitere catre declaratia acestuia. Astept parerile voastre. Poate ati inteles voi mai bine.", a scris Cătălin Ivan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.