Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar, atac la UDMR și PNL din cauza lui Avram Iancu

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, prezent astăzi la Serbările Naționale de la Țebea, a atacat UDMR  și PNL pentru că au fost prezente la eveniment.

”Două lucruri m-au contrariat”, spune Rebega, care este și vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății din Parlamentul European care îi reunește pe toți naționaliștii din Europa. ”Unul din ele, UDMR a depus o coroană de flori la mormântul lui Avram Iancu, ceea ce mi se pare inacceptabil câtă vreme UDMR duce o politică împotriva a tot ceea ce și-a dorit Avram Iancu pentru poporul român și pentru ardeleni”, a observat europarlamentarul.

Rebega este supărat însă și pe PNL: ”o delegație a PNL a fost prezentă la acest eveniment, în timp ce legea care îl declara pe Avram Iancu Erou Național a fost respinsă de președinte. Sper ca emoția pe care au trăit-o liderii PNL la mormântul lui Avram Iancu să-i convingă să scoată legea lui Avram Iancu de prin sertare și să fie trimisă din nou spre promulgare”. Rebega se întreabă: ”Dacă nu îi recunoaștem lui Avram Iancu titlul de Erou Național, de ce mai venim la mormântul lui să ne dăm mari patrioți, numai pentru că sunt alegeri?”

Europarlamentarul a fost prezent astăzi la Țebea alături de reprezentanții din conducerea centrală a partidului Forța Națională și din organizațiile Forța Națională Hunedoara, Alba, București, Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.