Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar bulgar, scrisoare pentru Kovesi: Sunteţi folosită de mafia cu legături în Rusia

barekov

Nikolay Barekov, un europarlamentar bulgar, coleg cu Monica Macovei în grupul conservatorilor europeni, a fost agresat zilele trecute, când a vrut să participe la conferința pe care procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), Laura Codruța Kovesi, a susținut-o la Sofia, informează bugetul.ro.

Barekov a afirmat că mai mulți bodyguarzi i-ar fi zdrobit degetele de la mâini. Europarlametarul i-a scrimis o scrisoare şefeiDNA. Mafia bulgară vă folosește, scrie eurodeputatul bulgar, în scrisoare care îi are ca destinanari şi pe Monica Macovei şi pe Klaus Iohannis. Berekov o acuză pe Kovesi că a luat parte, în Bulgaria, la campania electorală a partidului unui oligarh cu afaceri în România şi legături în Rusia.

CITIȚI INTEGRAL SCRISOAREA ÎN LIMBA BULGARĂ

„Îți dai seama că vei sta umăr la umăr, la Sofia, cu judecătorii și avocații oligarhiei?”, îi transmitea Barekov lui Kovesi. „Vă stau la dispoziție pentru întrebări suplimentare pentru a vă prezenta dovezi privind modul în care Lozan Panov, Ivo Prokopiev și Hristo Ivanov, care vor fi gazdele tale la Sofia protejează numai interesele mafiei în politică și nu au nici un interes să ducă un război împotriva corupției, pentru că astfel ar trebui să fie primele sale victime”, mai spune europarlamentarul bulgar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.