Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD: 'Sorin Grindeanu este membru cu acte în regulă'

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu este în continuare membru PSD, potrivit statutului partidului. O spune europarlamentarul Cătălin Ivan, el însuşi într-o situaţie incertă. Ivan îi transmite lui Dragnea că trebuie să respecte statutul, cu putere de lege.

Vezi şi: BLOCAJ total la Palatul Victoria. Sorin Grindeanu este legat de mâini și de picioare

"Sorin Grindeanu, conform Statutului Partidului Social Democrat din Romania inregistrat la tribunal si cu valoare de lege , este membru de partid dincolo de orice decizie abuziva a Cex-ului. Dragnea ii poate lua functiile, poate cere sanctionarea lui...orice, mai putin statutul de membru de partid.

Doar organizatia de baza ii poate retrage acest drept si, din cate am aflat, Organizația PSD Timis, nu doar cea locala de care apartine, il sustine pe Sorin Grindeanu in totalitate.

Deci, domnule Liviu Dragnea, puteti avea dorinte de tot felul acasa la dumneavoastra, pe mosie. Pot sa va placa unii si sa va displaca altii. La partid trebuie sa respectati legea, adica Statutul. Sorin Grindeanu este membru cu acte in regula.

Era sa uit, sunt cu cotizatia la zi la Organizatia PSD Iasi, desi ati declarat public ca nu mai sunt membru din 2015", scrie Cătălin Ivan pe Facebook.

Sorin Grindeanu a fost exclus joi din PSD de Comitetul Executiv Naţional, în baza articolului 143 din statut, potrivit căruia CExN "(9) hotărăște, în situații excepționale, cu 2/3 din voturile membrilor săi, sancționarea cu excludere din partid a oricărui membru, pentru încălcări grave ale Statutului sau pentru prejudicii majore aduse PSD."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.