Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar român, discuții la Washington despre imigranți

www.stiripesurse.ro
Rebega Stein

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega, care se află într-o vizită în SUA la invitația republicanilor, a avut miercuri o întâlnire la Washington cu Daniel Stein, președintele Federației Americane pentru Reforma Imigrației (FAIR). La întâlnire au mai participat și alți membri ai Grupului Europa Națiunilor și Libertății: Ludovic de Danne, care este și Secretarul General al Grupului, Georg Mayer, Harald Vilimski, Janice Atkinson, precum și Louis Aliot.

”În contextul în care șeful serviciului german de informaţii interne, Hans-Georg Maassen, a anunțat că numai în Germania există circa 1.600 de teroriști jihadiști potențiali, o discuție serioasă despre felul în care trebuie gestionată imigrația este mai mult decât utilă, ca și luarea măsurilor necesare pentru a preveni atentatele care au lovit din greu și Europa”, a precizat Rebega pe pagina sa de socializare.

Citește și: Exclus din PSD, Ivan sare în apărarea lui Chirica: 'E o NEDREPTATE. Partidul a ales GREȘIT direcția'

Potrivit europarlamentarului român ”Daniel Stein lucrează îndeaproape cu echipa președintelui Donald Trump în problemele legate de imigrație pentru că noul președinte al SUA s-a pus pe treabă imediat după ce a fost ales și își îndeplinește promisiunile electorale, așa cum ar trebui să facă toți politicienii!”

Potrivit unui comunicat de presă remis Știripesurse.ro, el a mai explicat că ”în cadrul discuțiilor a fost atins și subiectul felului în care unii lideri politici din Europa invită imigranți în țările lor fără să țină cont de avertismentele profesioniștilor din sistem care îi atenționează asupra pericolelor unor asemenea decizii prin care este afectată siguranța cetățenilor, așa cum se întâmplă în mod curent în multe dintre țările UE”.

Ca o concluzie a întâlnirii, Rebega crede ”că statele Europei trebuie să ia exemplu de la decidenții americani patrioți care au înțeles cu ce se confruntă țara lor și au hotărât să facă America importantă din nou. Și, până la urmă, nu asta ar trebui să facă orice politician, să lupte pentru ca țara lui să fie importantă? Noi îi suntem datori României cu exact acest ideal…”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.