Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarii romani ne fac de ras la Bruxelles

romania ue

Campania electorala din Romania pare sa fi depasit granitele si sa fi ajuns pana la Bruxelles, in Parlamentul European. Astfel, europarlamentarii romani nu reusesc sa se detaseze de disputele electorale de acasa si le importa in legislativul european, „spalandu-si rufele” in public.

Este vorba de doi dintre cei mai tineri europarlamentari romani – Victor Negrescu (PSD) si Siegfried Muresan (PMP) – care fac parte din viitoarea generatie de politicieni. EI insa nu reusesc sa scape de metehnele vechilor generatii. Cei doi s-au atacat in plenul Parlamentului European, sub ochii demnitarilor europeni.

Siegfried Muresan, protejatul Elenei Udrea si al lui Traian Basescu, a tinut un discurs in PE despre nevoia creeri de locuri de munca. Victor Negrescu, seful PES Activist Romania, l-a interpelat imediat pe Muresan spunand ca nu stie despre ce vorbeste.

"Domnule Muresan, vorbiti foarte frumos, dar intrebarea mea catre dumneavoastra este daca ati creat vreodata un loc de munca si daca stiti cum se creeaza un loc munca in mediul privat”, i-a spus Victor Negrescu lui Muresan.

Victor Negrescu si-a reluat atacul si pe pagina sa de Facebook: „Siegfried Muresan a vorbit anterior de crearea de locuri de munca in contextul in care a lucrat mereu in sectorul public si sustine un partid format din cei care au distrus economia Romaniei si au provocat taierile de salarii si pensii”.

Muresan, vadit stingherit, si-a continuat discursul in plenul PE, ignorandu-l pe Negrescu, ca intr-un dialog al surzilor, potrivit bzi.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.