Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-șeful poliției din Bihor, cel care-i plimba mașina lui Blaga, pus sub control judiciar de DNA

DNA

Fostul şef al IPJ Bihor, chestorul Liviu Popa, şi mai mulţi subalterni ai acestuia - şefi ai poliţiei din Beiuş, Pietroasa şi Cărpinet, au fost puşi, luni, sub control judiciar de către procurorii DNA Oradea, într-un dosar în care sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.

Liviu Popa, şeful Poliţiei Municipiului Beiuş - Remus Indrei, şeful Poliţiei Rurale Beiuş - Dorin Vesa, şeful Postului de Poliţie Pietroasa, Gheorghe Bat, şi şeful postului de poliţie Cărpinet, Raul Rotar au fost convocaţi luni, la sediul DNA Oradea, unde li s-a adus la cunoştinţă că sunt inculpaţi în dosar.

Citește și: EXCLUSIV Antena 3 se află în negocieri pentru vânzare

Simona Paşcu, avocata poliţiştilor din Beiuş, a precizat că "odată cu această calitate de inculpat se vor suspenda funcţiile celor inculpaţi, Indrei şi Vesa, odată cu punerea în mişcare a acţiunii penale" şi a confirmat, după audieri, că cei în cauză au fost puşi sub control judiciar.

În cursul zilei, chestorul Liviu Popa, demis vineri din funcţia de şef al IPJ Bihor, a fost înlocuit cu comisarul şef de poliţie Adrian Cătălin Bucur, desemnat luni de conducerea IGPR să preia conducerea Inspectoratului de Poliţie Bihor. Bucur l-a înlocuit pe Popa şi în perioada în care acesta a fost la conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, între 01.04.2010 - 15.05.2012.

Citește și: Noua tehnologie prin care citești cărțile fără să le deschizi

'Începând cu data de 26 septembrie a.c., comisar-şef de poliţie Cătălin Adrian Bucur, adjunct al inspectorului-şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor a preluat, conform prevederilor din fişa postului, atribuţiile funcţiei de inspector şef, până la încadrarea postului conform prevederilor legale. Decizia a fost adoptată ca urmare a eliberării din funcţie a titularului postului, la data de 23 septembrie a.c., conform ordinului ministrului afacerilor interne,' se arată în comunicatul Centrului de informare şi relaţii publice al IGPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.