Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclus din PSD, Ivan sare în apărarea lui Chirica: 'E o NEDREPTATE. Partidul a ales GREȘIT direcția'

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Mihai Chirica are un aliat de nadejde in persoana lui Catalin Ivan. Exclus din partid, europarlamentarul sustine ca fostul lider PSD Iasi nu trebuia sanctionat de catre conducerea social-democratilor si ca i s-a facut o nedreptate, adaugand ca partidul a ales gresit directia, iar timpul va demonstra acest lucru.

Catalin Ivan a spus pentru News.ro ca lui Mihai Chirica nu trebuia sa i se retraga calitatea de lider al PSD Iasi. Europarlamentarul e de parere ca primarul iesean nu a gresit, iar afirmatiile acestuia s-au adeverit.

Citeste si: Ce se ascunde în spatele atacului lui Victor Ponta

"Chirica a cerut retragerea Ordonantei 13 si demisia ministrului Justitiei. Ambele lucruri s-au intamplat. Poate ca a dus discutia prea departe despre Liviu Dragnea, dar daca tot se voia o sanctiune, puteau cel mult sa-i retraga functia de vicepresedinte national. E o nedreptate ce i s-a intamplat lui Chirica. Partidul a ales gresit directia, iar timpul va demonstra asta”, a precizat Catalin Ivan.

El a mai spus ca este pacat ca un partid nu intelege ca intr-o formatiune trebuie sa existe si opinii contrare liderilor nationali.

Intrebat cum se explica votul in unanimitate in Comitetul Executiv PSD privind sanctiunile date lui Chirica, Ivan a afirmat: "Se poate explica foarte usor votul de azi, dar nu vreau s-o fac acum”.

Mihai Chirica a anuntat, miercuri, dupa sedinta CExN al PSD, ca ramane membru al partidului, dar nu va mai avea functii politice, urmare a unui vot dat de Comitetul Executiv in acest sens. Chirica era vicepresedinte la nivel national al PSD si presedintele Organizatiei judetene Iasi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.