Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Exclusiv. Amenințare islamistă la adresa unui lider politic român

facebook.com
UCK

O amenințare a fost trimisă printr-un mesaj online liderului PRU Bogdan Diaconu din partea unei persoane numite Sami Mustafa. Acesta i-a transmis liderului naționalist care se împotrivește venirii migranților și construcției moscheii de la București ”să aibă grijă ce vorbește că îl găsește foarte repede și îi arată ce înseamnă să fii musulman”.

Pagina de pe care a fost transmis mesajul este afiliată la o grupare UCK, Armata Națională de Eliberare din Kosovo, care s-a remarcat prin crime împotriva creștinilor și prin incendierea de biserici în Sebia.

Președintele PRU a anunțat pe pagina sa de facebook că a primit această amenințare și a transmis public următoarele: ”Am primit prima amenințare islamistă din cauza faptului că lupt împotriva mega moscheii din București și a invaziei migranților. Nu mi-e frică nici de teroriști, nici de amenințări, nici de islamiști! În numele lui Vlad Țepeș, blazonul Partidului România Unită, îmi voi apăra țara și credința până la capăt și vă chem alături de mine la lupta cea sfântă! Iată așadar care este rezultatul invaziei musulmane: primim amenințări fățișe pentru că ne apărăm credința creștină!”

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.