Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Apare un nou partid pe piata

strategie

Deputatul Cornel Comsa, fost lider judetean PPDD Alba, si-a inregistrat deja numele partidului, spun surse politice, la OSIM.

Intrebat de STIRIPESURSE.RO daca partidul va fi un vehicul electoral pentru o candidatura a lui Sorin Oprescu, asa cum s-a speculat, Cornel Comsa a declarat: “Nu am niciun motiv sa pierd timp pretios din viata construind ceva pentru vreun lider politic de notorietate, construiesc acest partid pentru oamenii de calitate din Romania, care se uita scarbiti la actuala clasa politica. In mod realist, tinta noastra sunt alegerile locale din 2016. In mod ideal, daca vom reusi sa crestem suficient in urmatoarele 6 luni, vom propune un candidat la alegerile prezidentiale din noiembrie”

Fostul PPDD-ist a explicat apoi in ce stadiu se afla partidul.

“Partidul este deocamdata intr-o faza "tehnica", incipienta, in care se desfasoara in paralel cateva lucruri complementare, necesare unui proiect de succes pe termen mediu si lung. Acestea sunt - conturarea unui grup de initiativa, suficient pentru a sustine dezvoltarea proiectului nostru politic atat in Parlament cat si in tara, in teritoriu. Apoi, definitivarea programului politic si a statutului si branduirea partidului merg in paralel, respectand legea partidelor politice si regimul national al marcilor inregistrate. Nu in ultimul rand, incercam identificarea in fiecare judet si sector al Municipiului Bucuresti a oamenilor care sa asigure in scurt timp extinderea initiativei noastre politice la nivel national, rapid si temeinic”, a declarat Cornel Comsa pentru stiripesurse.ro.

“Alegerile europarlamentare care urmeaza vor dovedi exact care mai este tractiunea partidelor politice actuale in Romania, si veti vedea ca, la o prezenta de 25% din electorat, peste 80‎% din populatie nu se mai considera reprezentata. Partidul pe care il infiintez va fi al nostru, al celor 80% care nu mai cred nici in PSD, nici in PNL, PDL sau surogatele acestora. Clasa politica actuala este expirata si a adus Romania intr-o pozitie ridicola in Europa si in lume. Si-a exploatat poporul, adjudecandu-i bunurile nationale si conducand in interes ingust, de grup, pulverizand valorile si principiile pe care aceasta natiune le mai avea acum 25 de ani”, mai spune acesta.

Implicat in ApR, fara sa fie membru de partid, Cornel Comsa a pus in anii 2000 bazele “Partidului Noua Democraţie”, partid de centru al carui preşedinte a fost ales de la primul congres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.