Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Baronul Nichita, bileţele siropoase de amor. Cadou extravagant pentru iubita sa

nichita

Apar noi detalii despre relaţia amoroasă a lui Gheorghe Nichita, care l-a dus în cele din urmă la DNA. Primarul suspendat al Iaşiului este cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat că îi folosea pe angajaţii Poliţiei Locale pentru a o urmări pe fosta sa iubită, Adina Samson.

Vezi şi: El este specialistul în hipnoză care îl trata pe Nichita de obsesiile amoroase

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unor bileţele de amor pe care edilul i le trimitea iubitei sale la începutul anului. Disperat că Adina Samson dorea să-l părăsească, baronul Nichita îi trimitea mesaje disperate şi chiar a vrut să-i facă un cadou extravagant.

Vezi şi: Nichita îl desfiinţează pe Ponta: A stricat totul - AUDIO EXCLUSIV

"Primul act al unei poveşti de iubire s-a încheiat într-un mod dramatic! Îmi doresc din tot sufletul ca al doilea act să înceapă şi să se împlinească povestea într-un mod fericit!!!", "Nu ştiu unde duce drumul meu, dar ştiu că merg mai bine când eşti lângă mine! Caută şi... sub sertar", "Dacă promiţi că nu întârzii prea mult, o să te aştept toată viaţa!!! Pt. 14 feb. 2015. P.S.: Caută în sertare" - erau mesajele primarului pentru iubita sa.

Vezi şi: EXCLUSIV Don Nichita de Monte Carlo/ FOTO

Potrivit unor surse apropiate de fosta iubită a lui Gheorghe Nichita, în sertarul indicat de primar se afla un plic, iar în plic Adina Samson a găsit un breloc cu sigla Ferrari.

Vezi şi: STENOGRAME EXCLUSIV Nichita către amantă: Ești o băsistă! Îl vreau pe Băsescu la pușcărie/ audio

Adina Samson, până de curând angajată la Primăria Municipiului Iaşi, şi-a dat demisia după ce primarul Nichita a fost eliberat din arestul la domiciliu şi plasat sub control judiciar. Edilul a ajuns în atenţia DNA în urma unui denunţ al iubitei sale, iar aceasta a ajuns acum să se teamă de o răzbunare a primarului. De altfel, Adina Samson a cerut, imediat după arestarea lui Nichita, protecţie din partea Poliţiei.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.