Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Cine sunt noii prim-vicepresedinti ai PNL

pnl3
Ei se vor alatura in noul Birou Permanent National al noului PNL celor 7 colegi de la PDL. Cum s-a ajuns aici? In Statutul PNL nu sunt prevazute functii de prim-vicepreserinte, dar s-a ajuns la infiintarea lor pentru a avea aceleasi functii cu cei de la PDL in noul partid. S-a decis asa pentru a nu provoca suparari nici in PNL si nici in PDL. PNL a decis sa ridica in rang 7 actuali vicepresedinti. Iata lista celor 7: -Raducu Filipescu, actual vicepresedinte al PNL si presedinte al CJ Calarasi (a fost premiat astfel pentru cel mai bn scor electoral al partidului la europarlamentare El este urmat de alti 6 desemnati excplusiv pe baza performantei de la Congres: -Ludovic Orban, actual vicepresedinte si deputat -Teodor Atanasiu, actual vicepresedinte si coordonator al PNL Bucuresti, senator
-Dan Motreanu, actual vicepresedinte, deputat
-Alina Gorghiu, actual vicepresedinte, purtatorul de cuvant al partidului, deputat
-Cristian Busoi, actual vicepresedinte, europarlamentar
-Marin Almajanu, actual vicepresedinte, presedintele PNL Teleorman, deputat
Ei se vor alatura prim-vicepreședinților PDL: Cătălin Predoiu, Anca Boagiu, Andreea Paul, Liviu Negoiță, Dorin Florea, Andrei Chiliman și, mai nou, Mihai Răzvan Ungureanu.
****

Alianța dintre PNL și PDL va da naștere unui mamut politic cu o structură de conducere extrem de impresionantă. Peste 100 de vicepreședinți va avea Biroul Permanent Național al noului PNL. 

Noul PNL va prelua structurile de conducere ale PDL. În BPN-ul PDL sunt 59 de membri, dintre care 5 vicepreședinți. Ei bine, aceasta a fost, de fapt, marea miză în PNL.

PNL are 31 de vicepreședinți, dintre care 21 sunt ai Cooperativei. Așadar, mai rămân 18 oameni care râvnesc la un loc în conducerea viitorului PNL. Aici s-au făcut jocurile, iar Cooperativa a promis locurile celor care îl votează pe Iohannis, în dauna lui Crin Antonescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.