Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Cum poate pica Guvernul: Soluția unui deputat PNL

surse

Anul 2015 este privit de PNL ca fiind anul prabusirii Guvernului Victor Ponta. Problema este cum se va realiza acest lucru, din moment ce majoritatea guvernamentala este solida si o schimbare a acesteia ar presupune sprijinul traseistilor.

Deputatul PNL Mircea Dolha spune ca e nevoie de o greseala majora a Guvernului, dupa care 'strada' va face restul. Intr-un fel, sugereaza liberalul, scenariul de la prezidentiale ar putea sa se repete, cu o efervescenta a manifestantilor si a societatii civile.

"Datoria noastra, a Opozitiei, este sa incercam sa daramam Guvernul, dar nu dorim sa o facem cu orice mjiloace, cum s-a intamplat pana acum. Cei din coalitia actuala sunt si cei care incep sa se certe si ar trebui ca noi, ca sa putem sa formam un alt Guvern, sa procedam la fel, sa luam aceiasi traseisti care sa ne voteze caderea Guvernului. In mod indiscutabil, de la 1 februarie vom depune o motiune impotriva Guvernului, motiune care speram noi sa treaca. Pana in 2016 nu mai este foarte mult, sunt mai putin de 15 luni pana cand trebuie depuse listele pentru alegerile locale, insa pe de alta parte, poporul roman nu mai este cel de acum cativa ani, poporul roman daca orice forta politica greseste, il amendeaza si nu mai asteapta neaparat un nou scrutin. Pot fi manifestatii serioase impotriva unui Guvern care sa duca la caderea acestui Guvern pentru ca avem in acest moment pasii deja facuti pentru o reforma si e foarte important ca generatia tanara a inceput sa fie mai atenta si sa nu mai accepte asa usor, sa nu mai fie asa de indulgenta cu politicineii si cu guvernantii. Asa ca semnalul venind dinspre societatea civila pote fi unul care sa darame orice Guvern, indiferent cat de puternic pare astazi, daca face greseli, pentru ca daca nu face gresesli nici noi n-avem interes sa-l demolam. Dar daca face greseli mari va fi foarte usor sa plece acasa. Romanii nu mai au rabdare, vor fapte", a declarat deputatul PNL pentru stiripesurse.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.