Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Dan Șova și Liviu Dragnea, meci aprins în BPN: "Eu am pe cap referendumul!" (surse)

dragnea4

Ședința conducerii centrale a PSD în care Marian Vanghelie, Dan Șova și Sebastian Ghiță s-au autosuspendat din partid a avut parte de un schimb tăios de replici între președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea și fostul purtator de cuvânt al partidului, Dan Șova, au declarat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea a tunat la adresa lui Dan Șova, spunând că încearcă să facă manevre pentru șefia PSD când ceilalți stau la cutie.

Dragnea s-a aratat extrem de nemultumit de faptul ca unii se bat pentru campania lui Victor Ponta, in timp ce altii, printre care si Dan Sova, se ocupa sa ia partidul, spun surse din PSD.

"Unii vorbesc de șefia partidului și au voie pentru ca se cunosc de 30 de ani cu Victor Ponta și eu nu am voie? Am mai rămas și cu referendumul pe cap", ar fi spus Liviu Dragnea, contextual, în schimbul de replici cu Dan Șova, au declarat surse din PSD pentru stiripesurse.ro.

De cealalta parte, Dan Sova a sarit ca ars si i-a spus lui Liviu Dragnea: "Nu-ti permit!".

Dragnea a spus ca stie faptul ca Dan Sova ar fi umblat prin organizatiile judetene sa caute sprijin si sa-l denigreze pe el si i-a spus lui Sova. "Tu nu ma cunosti pe mine", i-a replicat Sova lui Dragnea.

"Hai sa vorbim ca intre doi barbati", a continuat Dragnea, au mai declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Dan Sova i-a replicat extrem de taios lui Dragnea: "Nu avem cum sa vorbim ca intre doi barbati. Vorbim ca ce vrei tu, dar ca bărbat nu poți face asta".

La finalul ședinței partidului, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă i-a spus ceva în ședință lui Dan Șova. Dragnea a spus ca "Nu" fara alte comentarii si a precizat ca ceea ce a avut de spus a spus in sedinta si nu o sa o faca in fata presei. "Ce sunt eu, informatorul din PSD", a glumit Dragnea cu jurnalistii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.