Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Ședință cu plânsete în Kiseleff. Lider PSD: ''A fost oribil. M-a șocat'' (surse)

PSD

A fost tensiune mare în ședința PSD dedicata autosuspendarii din partid a lui Marian Vanghelie, Dan Sova si Sebastian Ghita, au relatat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

"A fost oribil. M-a șocat felul în care s-a pus problema, ca suntem prieteni, ca nu-stiu-ce....", ne-a declarat, dupa sedinta, unul din liderii PSD participanti.

Ședința a început cu mesaje rău-prevestitoare din partea liderilor partidului. Liviu Dragnea vorbea ca unii au noroc ca "prostia nu e infractiune" dar toata stia la cine se refera, Marian Vanghelie l-a acuzat pe Ghita ca il spioneaza, Victor Ponta a spus ca trebuie facuta "ordine si disciplina", Dan Sova a intrat pe usa din spate si tot asa.

Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro ca sedinta a inceput cu o luare de cuvant a lui Dan Sova, care a spus ca doreste sa se autosuspende din partid si a dat de inteles ca si ceilalti ar trebui sa procedeze la fel.

"Nu a fost vorba de nicio autosuspendare. Au fost PUȘI de Ponta sa se autosuspende", ne-au asigurat insa, surse din PSD. Mesajul lui Sova a fost inteles foarte bine si cei vizati au facut un pas in spate.

Unele surse din partid ne-au declarat ca in opinia lor Ponta nu a procedat cum trebuie. "Daca era un lider adevarat ii excludea pe toti și mergea și el cu crevasa sau facea scut total: 'Ne batem cu toti. Nu ne intereseaza nicio stenogramele, orice ar aparea'", spun surse din conducerea PSD.

"Eu acum ce fac, daca ma inregistreaza ambiental ca vorbesc despre sefia partidului, trebuie sa ma autosuspend? S-ar putea sa nu mai ramana echipa de campanie in stilul asta", ne-a mai declarat un lider PSD.

A urmat un meci aprins intre Dan Sova si Liviu Dragnea, starnit, ne-au spus sursele noastre, de catre Liviu Dragnea.

Pozitii transante au mai avut, spun sursele citate, Ioan Rus si Marian Oprisan.

"Toată lumea s-a plâns de către ceva. A fost o ședință numai cu 'plânsete'", ne-a mai declarat un lider PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.