Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Gabriela Firea răspunde la oferta lansată de Cătălin Predoiu

Gabriela Firea

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu i-a lansat candidatului PSD, Gabriela Firea, oferta de a organiza trei dezbateri electorare ”unu la unu” în ultima săptămână de campanie. Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Gabriela Firea explică că nu este corect să avem o dezbatere între doar doi candidați, pentru că bucureștenii trebuie să vadă oferta tuturor candidaților.

”Domnul Cătălin Predoiu mă invită la trei dezbateri electorale „unu la unu” în cursul săptămânii viitoare şi, în nobleţea sa, aruncă în acelaşi timp acuzaţii asupra mea (de fapt, asupra familiei mele, ceea ce este şi mai nobil). Care ar fi justificarea acestor dezbateri?

Îi mulțumesc domnului Predoiu pentru invitație, dar nu pot fi de acord ca dezbaterile să se poarte doar între doi candidați. Nu sunt doar eu și domnul Predoiu în această competiție. Corect e ca la aceste dezbateri să fie cât mai mulți candidați, astfel încât bucureștenii să aibă în față cât mai multe, dacă se poate toate opțiunile pentru viitorul primar general, iar apoi să îl aleagă pe cel mai bun.

În plus, acesată campanie nu trebuie să fie despre confruntări, despre dispute, despre conflicte. Eu am înțeles să fac campanie despre ceea ce pot construi eu, despre ceea ce pot rezolva eu pentru bucureșteni. Nu mă interesează și nu voi accepta conflictele politice și cred că nici pe bucureșteni nu îi interesează acest lucru. Eu vreau să fac o campanie pozitivă să le spun oamenilor de ce să mă aleagă pe mine, nu de ce să nu-i aleagă pe ceilalți.

Am fost la toate dezbaterile la care am fost invitată de studiourile de televiziune. Cred că acolo e locul ce mai potrivit pentru acest lucru. În parcuri, în stațiile de taxi și alte locuri de acest gen m-am întâlnit cu cetățenii și voi cotinua să mă întâlnesc cu ei până la finalul acestei campanii, dar mai ales ulterior, dacă voi fi aleasă Primar General”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.