Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Începe destrămarea UNPR

Zusammen sind wir erfolgreich

Acum câteva luni era văzut ca fiind partidul fprp de care nimic nu se putea face la nivel înalt în România. Acum situația partidului condus de Gabriel Oprea și Neculai Onțanu este destul de precară. Fără o perspectivă clară oamenii au început să plece.

Vezi și: CUTREMUR în Senatul SUA: Trebuie sa facem tot ce este posibil acum pentru a opri aceasta stupiditate

În acest moment UNPR nu stă deloc bine, susțin pentru stiripesurse.ro lideri din BPN al UNPR. ”Generalul este negru. Zilnic îi vin rapoarte din teritoriu cu pierderile”, susține unul din vicepreședinții care până acum câteva săptămâni era trup și suflet pentru UNPR și se și vedea ministru. Acum este foarte pesimist și susține că doar cu PSD se mai poate repara ceva.

Interesant e că problemele cele mai mari pentru UNPR nu vin de la PSD și nici de la PNL, ci de la Mișcarea Populară condusă de fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Organizații întregi pleacă la MP. Oamenii se duc acolo pentru că primesc speranță. Băsescu știe să îi pună în valoare și să îi facă să se simtă importanți”, a spus un alt lider al UNPR, șef de organizație județeană.

Vezi și: Klaus Iohannis pune SRI pe urmele tăietorilor de copaci

Numai că Băsescu are o anumită metodă în a destructura UNPR - nu vrea să ia sub nici o formă parlamentari pentru că în opinia lui, susțin de această dată surse de la vârful MP, nu are nevoie de oameni care să creeze probleme. În schimb este interesat de primari și oameni cu notorietate bună care să își poată asuma candidaturi.

În ultima lună și ceva au venit spre noi organizații întregi. Pur și simplu au schimbat sigla și au venit la noi cu totul”, susține responsabilul MP citat mai sus.

În principal ar fi vorba de organizații din Capitală și din mai multe din județe din Muntenia și Oltenia și sunt negocieri pentru alte zone.

În acest context UNPR-ul fierbe ca o oală sub presiune și în cazul foarte probabil în care PSD-ul îi va respinge și va fi nevoie sub presiunea timpului să asume candidaturi separate, este de așteptat că alegerile locale să găsească ”partidul generalilor” într-o situație foarte proastă.

Vezi și: Scandal monstru în PSD: 'A fost exclus, e în afara partidului'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.