Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Vasile ajunge împărat în PNL? MUTARE DE AMPLOARE a liberalilor - SURSE

ion-vasile

Fostă eminență cenușie a PSD-ului în primii 20 de ani după Revoluție, Ion Vasile, este aproape să ajungă unic președinte județean la PNL, au relatat surse locale pentru STIRIPESURSE.RO. Liberalii mai negociază cu deputatul PSD Adrian Mocanu un transfer în partidul Brătienilor.

Senator de stânga timp de 14 ani și prefect al județului în timpul guvernării Adrian Năstase, medicul Ion Vasile a fost până în anii 2010 unul dintre cei mai temuți politicieni buzoieni. Ion Vasile este tatăl jurnalistei Marie Jeanne Ion, care a fost răpită în Irak în 2005,iar presa locala si centrala a relatat pe larg despre vanatorile la care au participat Ion Vasile si Omar Hayssam. Ion Vasile nu a negat niciodată că-l cunoaște pe Hayssam dar a spus că nu sunt atât de apropiați precum scrie presa. Ion Vasile a intrat într-un con de umbră în 2010, când a plecat din PSD în urma unui scandal monstru în partid.

Surse locale spun pentru STIRIPESURSE.RO că liberalii vor acum să-l recupereze pe Ion Vasile și să-l ungă președinte al organizației județene Buzău, organizație decimată după Ordonanța 55 privind migrația primarilor, când aproape toți edilii PNL din județ, alături de fostul lider al Consiliului Judetean, Cristinel Bîgiu, au trecut la PSD.

În paralel, liberalii negociază transferul deputatului PSD Adrian Mocanu, fiul senatorului PSD Victor Mocanu care a condus Consiliul Judetean Buzau timp de 8 ani între 2004-2012.

Atât Ion Vasile cât și Victor și Adrian Mocanu se află în relații extrem de tensionate cu actula conducere a PSD Buzău.

Surse politice spun că Adrian Mocanu ar putea să ajungă prim-vicepreședinte PNL Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.