Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Miniștrii PSD, făcuți praf în CExN: Au uitat ca erau zero barat?

surse

Unul dintre momentele furtunoase și memorabile din CExN-ul de peste 6 ore din PSD a fost o discutie despre activitatea si mai ales despre atitudinea ministrilor fata de liderii de organizatii si parlamentari, au declarat surse din partid in exclusivitate pentru stiripesurse.ro.

Mai multi lideri ai partidului au tunat si au fulgerat la adresa ministrilor, insa una dintre luarile de pozitie va ramane in memoria tuturor PSD-istilor din CEX. Surse din interior ne-au declarat ca cea mai 'tare' pozitie impotriva ministrilor a venit din partea liderului PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, care a scos cel mai mare scor pe tara pentru Victor Ponta.

Bădălău, ne-au spus sursele citate, a avut o luare de cuvant incendiara, care a fost aplaudată la scenă deschisă și care 'le-a mers la suflet' celor mai multi lideri PSD.

Liderul județean PSD a șters pe jos cu miniștrii PSD, unii din ei fiind de față, spunând că au uitat când erau nimeni în partid si acum nu mai raspund nici macar la salut.

"Ministrii nu doar ca nu ne mai raspund la telefoane, dar nici nu iti mai intind mana cand te duci sa ii saluti", a declarat Badalau in sedinta PSD, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

O pozitie similara a avut si liderul CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, care a facut deliciul CEx-ului PSD. "Au spus lucrurilor pe nume", spun sursele citate.

Mai mulți ministri au fost luati la tinta, unul dintre cei mai criticati fiind ministrul Apararii, Mircea Dusa.

"Dușa a uitat ca era zero barat in partid si a ajuns ministru, acum nu-i mai ajungi la nas", s-a spus in sedinta PSD, au declarat surse din interior pentru stiripesurse.ro.

Alte informatii de culise din sedinta PSD:

EXCLUSIV Ioan Rus a răbufnit in sedinta PSD

EXCLUSIV Victor Ponta, dezvaluire majora in CExN: D-asta am pierdut alegerile!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.