Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Nume surpriză în bătălia pentru Capitală

augustin hagiu pru

După Sorin Oprescu şi Cristian Buşoi (PNL), un nume surpriză se anunţă în cursa pentru Primăria Capitalei. Partidul România Unită îl aruncă în bătălia pentru Capitală pe unul din singurii specialiști pe legislația privind servicii publice locale și a legislației europene privind serviciul de utilitate publică de transport. Este vorba de Augustin Hagiu, prim-vicepreședinte al PRU, membru fondator al Uniunii Internaționale a Transportatorilor de Pasageri și președinte de onoare al celei mai mari federații de transporturi din România, Federația Operatorilor de Transport (FORT).

"Hagiu are meritul de a nu fi avut contracte cu statul român sau cu instituții publice locale și este cunoscut în calitatea sa de consultant specialist în serviciul public de transport și în probleme de infrastructură. A participat la elaborarea unui set consistent de acte normative, având contacte în țară și în întreaga lume la nivel de operatori de servicii publice locale. Augustin Hagiu are o experiență de 10 ani în activități cu impact economic și social, fiind membru în plenul Consiliului Economic și Social", precizează reprezentanţii PRU.

Astfel, liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, mizează în campania pentru București pe mâna sa dreaptă din partid, bazându-se pe faptul că "Hagiu are în același timp un profil de profesionist, dar și de om anti-sistem în fața căruia au tremurat miniștrii atunci când acuza public corupția din Ministerul Transporturilor".

Având în vedere că în bătălia pentru București sunt implicați, din spate, cel puțin doi foști miniștri ai transporturilor, competiția se anunță din ce în ce mai interesantă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.