Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Șova și Gorghiu. Spețe asemănătoare, acțiuni diferite/ document

sca j

Senatorul Dan Șova a invocat în plenul Senatului numele șefului PNL, deputatul Alina Gorghiu în speța în care este acuzat de DNA de fapte de corupție. El susține că Casa de avocatură SCA Gorghiu, Pop și asociații a reprezentat în același dosar în care este acuzat el societatea cu capital de stat SC Electrica SA, în timp ce el reprezenta o altă societate de stat CE Turceni.

REACȚIA Alinei Gorghiu

stiripesurse.ro vă prezintă dovada - același dosar, aceeași instanță, aceeași dată și același obiect - reprezentare. Mai mult... la pagina 11 din Dosarul trimis Senatului României procurorii DNA fac referire la ambele contracte.

SCA Gorghiu, Pop și asociații, SC Electrica SA, Tribunalul București Secția IV comercială, Dosar 33145/3/2007 din din 05.11.2007:

content-image

SCA Sova si asociații,  CE Turceni, Tribunalul București Secția IV comercială, Dosar 33145/3/2007 din 05.11.2007:

content-image

”O să vă spun cu toată responsabilitatea. A fost vorba de trei contracte, în 2 dintre ele Rovinariul și Turceniul erau acționatae în judecată de societatea de Închidere a minelor. Riscul era atunci de a se închide Rovinariul și Turceniul și pierderea a multor mii de locuri de muncă.

Nu am participat la această acțiune, dar colegii din societatea la care eram și eu asociat au repurtat un succes care se vede și azi.

Șeful AVAS la momentul respectiv era domnul Teodor Atanasiu. Cred că domnul senator Atanasiu vă poate confirma că nimic din ce a fost acolo nu a avut vreo umbră de ilegalitate.

Electrica era prezentată de firma de avocatură a doamnei Alina Gorghiu (...) Îmi este foarte greu să cred că nu știe foarte bine că în respectiva tranzacție între Turceni și Electrica nu a fost nimic ilegal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.