Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Ponta i-a jucat pe degete pe liderii PSD: 'Să nu vă fure Iohannis mințile!' (surse)

Ponta

Victor Ponta le-a dat sah-mat liderilor PSD dupa ce le-a cerut joi, in Comitetul Executiv National, sa nu aplece urechea la cantecele de sirena care vin dinspre noul locatar de la Cotroceni.

Ponta a jucat tare de tot, in sedinta CExN al PSD, cu mandatul pe masa, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro. El nu le-a lasat niciun spatiu de manevra liderilor judeteni, punandu-I in fata demisiei sale si in lipsa unei solutii concrete pentru sefia partidului si premier, daca se intampla acest lucru.

El le-a spus liderilor judeteni, foarte clar: “Daca voi vreti, eu imi depun maine mandatul din fruntea Guvernului si din cea de presedinte PSD”.

Fara sa le lase loc de interpretari, Ponta a propus ramanerea la guvernare. “Avem majoritate linistita si fara UDMR (asta se petrecerea inaintea anuntului ca UDMR iese de la guvernare, n.red.), deci mergem inainte fara emotii”, a spus acesta in sedinta PSD, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Ponta le-a atras atentia PSD-istilor, ca, totusi, daca se decide ca el sa renunte la functia de Premier, atunci PSD nu va mai pupa scaunul de la Palatul Victoria nici in visele lor.

“Sa nu aiba cineva de aici impresia, sa nu care cumva sa cadem in capcana in care sa credem că Iohannis va pune un premier de la PSD daca eu imi depun mandatul. Exclus asa ceva”, le-a spus Ponta liderilor PSD.

In urma acestui sah-mat pe care l-a dat Ponta liderilor PSD, anume ori el, ori nimic, nimeni nu a ridicat problema iesirii de la guvernare, in afara de Robert Negoita.

Culmea sedintei PSD a fost ca tocmai Titus Corlatean a fost cel care a cerut, rapid, in prima parte a sedintei, un vot de incredere pentru actuala echipa de conducere. Dupa discursul lui Ponta, Corlatean, ministrul de la care a plecat scandalul cu Diaspora, a sarit sa le asigure spatele actualilor lideri si la votul de incredere pentru intreaga conducere, in bloc, presedinte-presedinte executiv-secretar general-vicepresedinti, liderii partidului au votat in unanimitate.

Informatii suplimentare din culisele CExN al PSD:

EXCLUSIV - Ministrii, făcuți praf: Au uitat că erau zero barat

EXCLUSIV Ioan Rus a răbufnit in sedinta PSD

EXCLUSIV Victor Ponta, dezvaluire majora in CExN: D-asta am pierdut alegerile!


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.