Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV - Președintele ASF a fost audiat la DNA. Vezi în ce dosar/ DOCUMENT

misu negritoiu

Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), Mișu Negrițoiu, a fost audiat la Direcția Națională Anticorupție. Informația a fost oferită de DNA, la solicitarea stiripesurse.ro.

„La solicitarea dvs. din data de 21 octombrie 2016, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele: Persoana la care faceți referire în cererea dvs. a fost audiată în calitate de martor în dosarul mediatizat prin comunicatele 1218/VIII/3 din 26.09.2016 şi 1222/VIII/3 din 27.09.2016”, se arată în răspunsul DNA.

Dosarul în care a fost audiat Mișu Negrițoiu îi vizează, printre alții, pe fostul președinte al Consiliului de Administrație al S.C Carpatica Asig S.A. și pe deputatul Mircea Gurzău, finul Elenei Udrea.

Vezi și: STRENOGRAME INCENDIARE Cum se lăuda finul Elenei Udrea că poate influența presa/ UPDATE

Angela Toncescu, fostul președinte al Consiliului de Administrație al S.C Carpatica Asig S.A., este acuzată de DNA de trei infracțiuni de cumpărare de influență. Detalii AICI!

Mircea Gurzău este acuzat de trafic de influență. Camera Deputaților a aprobat cererea DNA de încuviințare a arestării, însă ÎCCJ l-a plasat sub control judiciar. Detalii AICI!

La începutul lunii octombrie, surse juridice citate de economica.net afirmau că preşedintele Autorităţii de Supraveghere a Asigurărilor (ASF), Mişu Negriţoiu, va fi chemat la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Potrivit sursei citate, acesta ar urma să fie acuzat de abuz în serviciu în cazul Astra Asigurări, modificarea legii de funcţionare a ASF şi analiza unor probe care stau la baza acuzaţiilor că preşedintele ASF ar fi instigat asigurătorii la majorarea tarifelor RCA.

Vezi și: STENOGRAME Traian Băsescu folosit de finul Elenei Udrea în afaceri necurate

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.