Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Primarii PSD vor fi săturați de Guvern

PSD

Investitiile locale pentru care ministerul Dezvoltarii trebuie sa dea bani in teritoriu sunt blocate total de cel putin trei luni de zile. Subiectul a fost ridicat in ultimele sedinte PSD de catre unii lideri de organizatii judetene si alesi locali. Surse din partid au relatat pentru stiripesurse.ro ca sunt ‘maldăre’ de proiecte care ar putea ajunge să fie acoperite exclusiv din bugetul primăriilor.

Potrivit surselor citate, in cel mai recent Comitet Executiv National s-a discutat despre faptul ca toti banii pe PNDL vor ajunge in teritoriu cat mai repede cu putinta. Subiectul a fost discutat la pachet cu toate masurile pe care trebuie sa le ia Guvernul in perioada urmatoarea. Liderilor judeteni li s-a mai cerut sprijin pentru actiunile Guvernului.

Liviu Dragnea i-a îndemnat pe primarii PSD să atragă proiecte de investitii pe Ordonanta 28 dar nu le-a mai dat de la începutul anului banii prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL). Primarii social-democrati sunt îngrijorați, ne-au relatat surse din partid și în unele județe aleșii locali se tem să nu fi primit ‘țeapă’ de la Guvern. Situatia a ajuns pana la urechile lui Victor Ponta, spun sursele citate pentru stiripesurse.ro.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.